FAQ Main Page > Domeinnamen
ASK QUESTION
Welke gegevens worden bewaard in het openbare deel van het Register van de SIDN?

Print
Tell a Friend
Author: Henri Udding
Views: 212
Votes: 0

In het openbare deel van het Register (WHOIS) van de SIDN (.nl domeinnamen) worden de volgende gegevens opgenomen:

-domeinnaam
- naam, telefoonnummer mail adres administratieve contactpersoon
- naam, telefoonnummer mail adres technische contactpersoon
- de betrokken deelnemer

Tot 2010 vermeldde de WHOIS ook de het adres van de domeinnaamhouder maar in verband met privacywetgeving is dit niet langer het geval.

Als gevolg van de overgang door de SIDN naar het nieuwe DRS5 systeem in 2010 is het mogelijk dat de telefoonnummer en de emailadres van de houder niet goed worden weergegeven.

U ziet dan

gegevens.onbekend@sidn.nl

Last update: 04:40 PM Tuesday, May 18, 2010