Author: CJH
Views: 30
Votes: 0

Wanneer ik in de mailscan kijk en zie dat in de header van de email "Bad header count" staat is de mail als spam gerapporteerd.

Dit wordt veroorzaakt door dat er in de header een veld te vaak vermeld word.

Om te controleren welke dat is kan je de header van de email vergelijken met de velden (fields) beschreven in paragraaf 3.6 van RFC 2822 te vinden op http://www.faqs.org/rfcs/rfc2822.html

De ontwikkelaar van het mail formulier zal deze conform deze RFC moeten aanpassen.

Last update: 11:26 AM Monday, October 31, 2011