FAQ Main Page > Linux Shared webhosting
ASK QUESTION
Waarom linux hosting ?

Author: Henri Udding
Views: 113
Votes: 0

Linux hosting is uitermate geschikt voor eenvoudige websites en heeft een ruime selectie aan scripting-applicaties voorhanden om bijvoorbeeld een online-kalender bij te houden, gastenboek, nieuwsmodule en zelfs een eenvoudig "Content Management Systeem" om uw site te kunnen onderhouden. Linux Hosting is goedkoper dan de Windows variant door het karakter van het besturingssysteem ("Open Source" of vrij beschikbare software) en het ontbreken van ondersteuning voor ASP en ASP.NET, twee scriptingtalen die inherent zijn aan Windows Hosting. Onder Linux Shared Hosting kan je eveneens gebruik maken van databases (MySQL en PostgreSQL).
Linux staat bekend als een uitermate stabiel platform voor webhosting

Last update: 04:56 PM Monday, April 19, 2010