FAQ Main Page > Windows Shared webhosting
ASK QUESTION
Waarom windows hosting?

Author: Henri Udding
Views: 42
Votes: 0

Natuurlijk heeft ieder platform specifieke voor- en nadelen bij het ontwikkelen van applicatie's. Hier een argument om voor Windows hosting te kiezen.

ASP en ASP.NET

Met ASP of ASP.NET kan u dynamische pagina's maken die hun inhoud halen uit een database, e-mails kunnen verzenden en veel meer. Alhoewel er versie's van ASP bestaan die werken op het LINUX platform is het Microsoft ASP platform het standaard platform. Een heleboel features van ASP zijn nauw verbonden aan het Windows platform en zullen daarom niet werken op een LINUX ASP platform. Hetzelfde geldt voor ASP.NET. ASP.NET is een enorm krachtige tool om webapplicatie's mee te bouwen.

Last update: 04:58 PM Monday, April 19, 2010