Hoe kan het dat ik na het instellen van het standaard spamfilter, nog steeds spam ontvang?

Print
Tell a Friend
Author: Henri Udding
Views: 78
Votes: 3

Helaas neemt spam toe, en "misbruikt" men domeinnamen of email adressen zie hiervoor ook
http://webwereld.nl/articles/50605/-listige-bounce-spam-neemt-hand-over-hand-toe-.html echter kunnen wij hier niets aan doen zoals het artikel ook beschrijft, wel kunnen wij de spam tegen houden. Dit gebeurd al door onze standaard spam filters. Tevens is het mogelijk om een extra actief filter te nemen, de kosten hiervan zijn 12 euro per jaar. Indien u dit extra filter wilt kunt dit per email aangeven. (support@ashosting.nl)

Last update: 04:54 PM Monday, April 19, 2010